2015. május 27., szerda

Egy hét alatt mennyi minden történt :D

Bizony, egy hetet voltunk otthon, és mégis annyi dolog történt, hogy egy hónap sem lett volna elég.
Kezdtük azzal, hogy szerettem volna születésnapomon otthon lenni, lehetőleg Budapesten vagy a környéken, és úgy, hogy nem rohanunk sehova, csak élvezzük a napot együtt. Ez hál'Istennek sikerült is, hiszen Gödön voltunk, sétáltunk a Duna-parton, majd vacsoráztunk a kedvenc éttermemben Kismaroson. Az egész nap nagyon jó volt, teljesen feltöltött lelkileg, ez már nagyon kellett, mert kezdett megint lehúzni a sötét oldal :).
Természetesen a megelőző napokban rohangáltunk, ügyeket intéztünk, orvost látogattunk, így már nagyon kellett az 1 nap szünet mindkettőnknek, és ez sikerült is.
A hetet folytattuk még egy legénybúcsúval - ez mondjuk csak Csabinak volt fárasztó, nekem nem :). Majd pénteken bútorszállítás következett Budapestről Öcsödre esőben, délután italbeszerzés, eligazítás, majd pedig félholtan ágybazuhanás. Aludni nem tudtam olyan jól, mert túlzottan fáradt voltam az elmúlt napok eseményei miatt, de azért sem, mert kissé aggódtam, hogy másnap, vagyis szombaton minden rendben lesz-e, mindenki ideér-e időre, az eső eláll-e, stb. Hogy miért is? Hát azért, mert szombaton, azaz május 23-án 11 órakor Csabival összeházasodtunk az öcsödi anyakönyvvezető előtt :).
Sokszor feljött már közöttünk ez a téma, de órákat nem beszélgettünk róla egyszer sem. Mindketten azt szerettük volna, ha nagy felhajtás nélkül, szűk családi és baráti körben mondjuk ki az igent, és utána egy közös ebéd, vacsora teszi fel a koronát az eseményre. Úgy alakult, hogy ez össze is jött, nekem nagyon tetszett, Csabi is így nyilatkozott, és a kedves násznép is meg volt elégedve. Mivel nem voltunk sokan, így anyuéknál tartottuk az ebédet, ami esetünkben igazi jászkun lagzis menü volt háromféle szárnyasból készült húslevessel, birkapörkölttel és házi savanyúsággal, illetve sok-sok házi süteménnyel.
Minden jó volt, nem is lehetett volna jobb. Nem kell felhajtás, nem kell rengeteg kidobott pénz, felesleges idegeskedés, azt meghagyom másnak, nekünk a legfontosabb, hogy ezt szerettük volna, hogy hivatalosan is egy pár legyünk, és megtettük különösebb szervezés nélkül mindösszesen 3 hét alatt, és külföldről! Ezúton köszönöm meg anyukámnak, aki nagyon de nagyon sokat segített nekünk, és isteni finom húslevest főzött!
Következzen egy-két fotó,

Csabi áldást oszt:



utolsó csók a házasság előtt :)


gyertyagyújtás:



koccintás:



házasok:


a násznép:



szerencsecsont eltörése - én nyertem:



a násznép egyik fele ebédel:





Egyébként hamarosan folytatom a város bemutatását :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése